Idén föds, idén gillas och idén blir verklighet. I början av sommaren så kunde vi bara ana en affärsplan. En träningsanläggning som skulle väcka lust, motivation, vara personlig och ta folk till deras drömkroppar. För alla har vi olika drömkroppar här i livet.

Någon vill bli fri från smärta, någon vill bättre på att springa, någon vill komma i sina kläder, någon vill träna för att tävla, någon vill få bättre flås, någon vill bli stark som en oxe, någon vill röra kroppen för att njuta… ja, målen är många och vi tar dina mål till våra egna.

Ditt resultat – vårt mål. Att köpa ett gymkort ska vara ditt livs investering. Kroppen är något vi investerar i ofta, både på gott och ont. Vår idé om ett träningskort är att man ska känna att inga frågor är för dumma. Vi som jobbar ska finnas där för dig i dina funderingar om träning, kost eller något annat inom den stora världen av hälsa. Detta kort du håller i din hand ska vara både en nyckel till anläggningen och en nyckel till din kropp. Har du sett den lilla texten som står på kortet?

A DreamBody is a body strong enogh to let you reach your dreams

(En drömkropp är en kropp som är stark nog att låta dig nå dina drömmar)

För hur får vi de resultat som vi arbetar efter? Jo, genom en plan, kunskap, genom motivation och genom att behandla sin kropp på ett respektfullt sätt. Den är trots allt det viktigaste du har här i livet.

Vi öppnade den 20 oktober i år. Våra verktyg är ett team anställda som brinner för hälsa, en anläggning och en otrolig nyfikenhet på hur långt vi kan ta vår plan med DreamBody.

Det som sedan skedde toppade våra förväntningar. Ni kom och blev medlemar i en rasande fart. Variation, träningslust och samma nyfikenhet på vad detta kunde göra för just er. Vi stod i ett lyckorus över att det fungerade. Vi kunde starta upp en anläggning tillsammans med våra medlemmar.

Själva gymmet börjar användas flitigt. Bra! Maskiner och hantlar står där just för dig. Är det något du är osäker på eller vill ha hjälp med så är vi inte långt borta.

Nu har vi varit igång i drygt tre veckor och antalet människor i vårt gemensamma träningshus växer hela tiden. Vi gör det tillsammans och klasserna är vansinnigt roliga! Varför? Jo för att vi är där av samma anledning och vi är nyfikna på utveckling. Allt ifrån de lugnaste och härligaste Yogaklasser till de hårda passen BodyShock och Box. Funktional Moves hjälper oss att hitta djupa muskler och IndoorWalking är konditionsredskapet i lyxklass. Dans hittar gemenskap och träningen blir en stund av leende. Vet ni vad det bästa är? Jo, ännu mer är på väg in i DreamBody!

Så här tappar man inte bort motivationen, oh nej. Skulle den försöka sticka så är vi ett stort gäng som hjälper dig att hålla kvar den och få den att trivas i din kropp. I slutet av året kommer det finnas flera personliga tränare och kostrådgivare som nyfiket ska komma på vägar till just ditt mål.

Om du inte redan är det så är du välkommen att bli en del av DreamBody samtidigt som du når ditt livs form.