Vi människor är fantastiska! Nu skiter vi i allt med Jantelagar osv. Jag gillar att jobba framåt och har kommit på att om vissa saker i livet går hand i hand så klarar man det man vill, det man jobbar mot eller det man vill förändra. Man väljer! Allt handlar om val. Faktiskt så började jag tänka på det så mycket att jag började ”smitta” av mig på andra. Testa om det var något som bara passade mig eller som kanske skulle kunna passa alla. Det vi jobbar med är ändå något som alla har i vardagen. Resultaten var fantastiska, det fungerar på de flesta. Jag kom på hur jag skulle tänka för att förklara och håller just nu på att få ner dessa verktyg och funderingar i en , ja vad ska vi kalla det? En redogörelse och sammanställning. Min fasta åsikt om att leva ett hälsosamt liv är när både knopp och kropp mår väldigt bra tillsammans. Inget med det här att ”Om jag bara kommer dit, går ner i vikt, får muskler, kommer i storlekar, DÅ ska jag vara lycklig…” mer. Vi skippar det tänket och testar nytt. Jag tror inte på att vänta på en balans, jag tror på att skapa den. Hur man skapar den är såklart olika men jag vågar påstå att jag är något på spåret här. I september och oktober kör vi på och förändrar livet / kosten / vikten /balansen och humöret för alltid! Jag kan knappt vänta tills vi börjar. Så sök din plats IDAG. Det handlar inte bara om hur man går ner i vikt det här. Jag väljer dock att söka en viktgrupp av två anledningar: 1: Märkbara resultat och en grupp med ett gemensamt mål.  2: Jag tycker att just önskan om en viktnedgång är en stor anledning till att många kommer på villovägar och att det kan gå väldigt illa när man strävar efter att visa mindre siffror på vågen. Fånga-upp-tanke.  Så, jag väljer att söka människor till en vad vi kallar viktgrupp. Vill du och behöver gå ner i vikt? Jag söker nu ett gäng människor som vill vara med i testgrupp för min tanke om att kombinera tankesätt, kost och träning mot resultat som höjer kvalitet i livet. Jag vill att du är en frisk människa som har bestämt dig för att skapa hälsosamma vanor en gång för alla. Det är ett riktigt fördelaktigt pris då detta är både första gruppen och en testgrupp. Jag är Lic. Personlig tränare, Lic. kostrådgivare och jobbar mycket med mental attityd i livsstilsförändringar. Maila ditt intresse och du får mer information. Första gruppen gäller människor som bor i närheten av mig och min anläggning. Du behöver inte vara medlem på DreamBody för att medverka i gruppen då avgiften innehåller träningskort. Mail: camilla@dreambody.se   (Hjälp mig gärna att tipsa om denna grupp. Det ska vara människor som är fast beslutna om att förändra och må bra!)  c-style